FREESTYLE UNITED

Freestyle United is een urban culture marketing-, entertainment- en evenementenbureau, dat zich richt op het bereiken en activeren van uw doelgroep d.m.v.  urban gerelateerde communicatiemiddelen.

 

Wij halen onze voldoening uit het creëren van uiteenlopende concepten waarbij uw boodschap op een creatieve en effectieve manier wordt overgebracht. Freestyle United hecht veel waarde aan kwaliteit en daarom is ons grootste aanbod aantoonbaar van de bovenste plank op zowel nationaal en internationaal gebied.

Freestyle United is opgericht door Nick Zieren, de 1e officiële Nederlands kampioen Freestyle Voetbal. Onder toeziend oog van 2,5 miljoen Nederlanders werd Nick uitgenodigd om een ode te doen aan Prinses Beatrix tijdens haar officiële afscheidsfeest.

In 2013 werd het voetbal gerelateerde evenementenbureau Zieren Events opgericht en Freestyle United is het ambitieuze vervolg dat zich sinds 2019 met een sterk team positioneert als een compleet creatief bureau. Nick is sinds 2007 als artiest en sinds 2013 als bedrijf actief in de evenementen- en entertainmentbranche. Deze ervaringen worden dan ook meegenomen bij het realiseren van onze huidige opdrachten.


Hieronder zijn enkele hoogtepunten te vinden.

ORGANISATIE

Team

Freestyle United heeft een breed team en netwerk van marketeers, grafische vormgevers tot aan event managers.

ARTIESTEN

Artiesten, workshopdocenten & influencers

Freestyle United beschikt over een netwerk van duizenden professionals in Nederland en in het buitenland.

FOUNDER

Nick Zieren

Oprichter:

  • Freestyle United (2019-heden)

  • Zieren Events (2013-2019)

 
Show More
FREESTYLE UNITED ZWART

© Freestyle United 2020