top of page

KIES UIT ONZE FAVORIETE EVENEMENTEN

Confetti Party

EVENEMENT

OP MAAT

Freestyle United zet uw wensen om in een compleet op maat gemaakt evenement. Wij nemen uw zorgen uit handen op het gebied van de organisatie, locatie, aankleding, invulling van het programma en alle andere zaken die komen kijken bij een evenement.

Een evenement kan volledig in de huisstijl van uw merk worden gemaakt!

 

Commercieel of maatschappelijk, sportief tot feestelijk, vermaak of educatief, Freestyle United realiseert uw evenement van A tot Z.

IMG_0115.JPG

VOETBAL 

EVENEMENTEN

In een voetbalevenement van Freestyle United schitteren (inter)nationale straatvoetballers met ongelofelijke freestyle voetbal demonstraties en mogen bezoekers het ook tegen de kampioenen opnemen in 1 vs 1 panna voetbal wedstrijden.

Er wordt een compleet voetbalprogramma opgesteld met een keuze uit verschillende voetbalattracties zoals: een pannakooi, snelheidsmeter, gatengoal, voetbaldart, footpool, bubble voetbal & meer. Wij zorgen ook voor de muziek en bezetting.

 

Voetbalevenementen worden het meest geboekt door voetbalverenigingen.

10464173_660400897376901_639282418507959

URBAN

WORKSHOPDAG

Een programma met de leukste urban workshops. Maak een selectie uit onze sport, muziek, dans. zelfverdediging en creatieve workshops en bezorg de jeugd een unieke ervaring waarin zij kennis maken met hun verborgen talenten. 

  • Sport: Freestyle voetbal- en basketbal, fitness, freerunnen, rugby & BMX. 

  • Muziek: DJ, Rap, Zang & Beatbox

  • Dans: Breakdance & streetdance

  • Zelfverdediging: (Kick)boksen

  • Creativiteit: Graffiti spuiten

 

Vermeld in uw aanvraag uw selectie van workshops. Workshopdagen worden het meest geboekt door scholen en stichtingen.

Ice Cream Cones

FEESTEN 

Binnenkort een verjaardag of staat er een groot feest op de planning voor een paar honderd mensen? 

 

Met een ervaren team in het geven van grote en kleine feesten staat Freestyle United klaar om uw zorgen uit handen te nemen.

Locatie.jpg

TOERNOOIEN & WEDSTRIJDEN

Freestyle United verzorgt de organisatie voor competitieve evenementen zoals:

  • Sporttoernooien- en wedstrijden: Denk hierbij aan voetbal- en basketbal toernooien, FIFA toernooien en bijvoorbeeld een sportdag.

De mogelijkheden in de verschillende soorten toernooien en wedstrijden zijn groot. Met ons netwerk zijn wij in staat om allerlei verschillende soorten competitieve evenementen te organiseren.

Nick_Stefan-5939-print.jpg

ZAKELIJKE EVENTS

Freestyle United steekt de standaard business events in een urban jasje. Ieder bedrijf is anders en verdient een eigen aanpak.

 

Benieuwd wat wij voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding event kunnen doen? Vertel ons meer over uw bedrijf en wij verrassen u graag!

Met evenementen raakt u de emotie van mensen, er is echt contact en het is volledig op maat te maken in de huisstijl van uw merk. Het gevoel dat u zelf van uw idee heeft, is wat u via deze prachtige weg kunt overdragen aan uw doelgroep.

Freestyle United is een creatief bureau dat ideeën realiseert tot compleet verzorgde evenementen. Wij creëren evenementen concepten op zowel commercieel als maatschappelijk gebied met de tools die de generatie van vandaag aanspreekt. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen om uw doelgroep en de populaire tools van vandaag samen te brengen op creatieve evenementen.

 

Aan de hand van uw wensen, doelstellingen en kernwaarden verzorgt Freestyle United evenementen van A tot Z, ondersteunen wij bestaande evenementen of nemen wij de adviserende rol graag met ons gemotiveerde team op ons.

Onze evenementen zijn geschikt voor merken, organisaties, bedrijven, het onderwijs, gemeenten, (sport)verenigingen, stichtingen, particulieren en meer.

bottom of page